Ilmalämpöpumpun tehonpalautuspesu

Likainen tai epäkunnossa oleva ilmalämpöpumppu? Ei hätää, LVI Plansell pitää pumpustasi huolta. Teemme ilmalämpöpumpun pesua ja huoltoa kaikille merkeille vuosien kokemuksella. Säännöllisellä huoltopesulla ja tarkistushuollolla ilmalämpöpumppusi pysyy hyvässä kunnossa.

Saat meiltä kaikkien merkkien ilmalämpöpumpun huoltopesun. Pesulla laitteen energiansäästö palautuu ja homeet ym. epäpuhtaudet saadaan pois. Huomaa, että desinfiointi tappaisi myös "hyvät" pöpöt. Emme siis desinfioi, vaan syväpesemme ilmalämpöpumppusi biohajoavalla, hajusteettomalla pesuaineella. Lopputuloksena on lähes uudenveroinen ilmalämpöpumppu!

Etlarin ja Niemen Muuuttopalveluiden asiakkaille alkaen 150 €! Normaalisti alkaen 180€. Pyydä tarjous! 

"On kahdenlaisia kylmäliikkeitä, niitä jotka haluaisivat olla valtuutettuja Thermia-myyjiä, ja niitä jotka ovat..." Saat meiltä myös pohjoiseen ilmastoon suunnitellut, hiljaiset Thermia-ilmalämpöpumput asennettuna. 

Voit myös jättää viestin sivun alareunassa olevalla lomakkeella ja otamme sinuun pian yhteyttä. 

Ilmalämpöpumpun pesun hyödyt:

  • Palauttaa laitteen jäähdytys ja lämmitystehot jopa uutta vastaavaksi.
  • Sähkölasku pienenee lämmitys- ja jäähdytyskustannuksissa.
  • Puhallinmoottorin kuluminen vähenee ja käyttöikä pitenee.
  • Lika, pöly ja rasva saadaan pois -> puhtaampaa sisäilmaa.
  • Koko laitteisto huolletaan ja tarkastetaan samalla käynnillä.
  • Saat laitteen käyttöopastusta ja huoltosuunnitelman.
  • Pesu on kotitalousvähennyskelpoista.

Ilmalämpöpumpun huolto ja tarkistus

Ilmalämpöpumpun sisäyksikkö on laitteen likaisin osa, vaikka moni ei sitä välttämättä tiedä.

Ilmalämpöpumpun syväpesun yhteydessä LVI Plansellin huoltomiehet tarkistavat sisäyksikön ja varmistavat mm. sähköliitännät ja suodattimet, eristeet sekä puhallinmoottorin ja kaukosäätimen toiminnan.

Mikäli ilmalämpöpumppu pitää esim. vinkuvaa ääntä, vika voidaan korjata samalla käynnillä, sillä huoltomiehillämme on mukana yleisimmät varaosat. Ilmalämpöpumpun pesua tilatessasi tiedustelemme mahdollisesti havaitsemiasi vikoja, jotta osaamme varustautua oikein.