Rasvakanavien puhdistus

Pidämme ravintolasi keittiön rasvakanavat puhtaina ja paloturvallisina. 

Käytössämme on mm. tehokas Lifa Air ilmastointikanavan harjakone, jolla saadaan puhdistettua vaikeasti irtoava lika helposti jopa Ø 1500 mm peruskanavista Ø 1200 mm rasvakanavista. Laite soveltyy hyvin esim. suurten ravintoloiden rasvakanavien putsaukseen, jossa tarvitaan kemikaalien ja harjauksen yhdistelmää. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! 

Voit myös jättää viestin sivun alareunan lomakkeella ja otamme sinuun pian yhteyttä.

Ammattikeittiön rasvakanavien puhdistus

  • Ammattikeittiöiden rasvakanavien ja ilmastoinnin puhdistus on tärkeää hygienian ja paloturvallisuuden vuoksi.

  • Laki velvoittaa nuohoamaan ravintoloiden rasvakanavat vähintään kerran vuodessa ja kovassa käytössä olevissa keittiöissä tarvittaessa useammin. 

  • Säännöllisellä rasvakanavien nuohouksella ehkäiset rasvapaloja ja kanavat sekä kiinteistön muut rakenteet pysyvät siisteinä ja ehjinä.

  • Rasvakanavat nuohotaan, kun keittiö ei ole käytössä. LVI Plansellin huoltomiehet puhdistavat rasvakanavat karkeilla harjoilla ja tehokkailla kemikaaleilla. 

  • Saat nuohouksesta puhdistustodistuksen, jossa kerrotaan millä päivämäärällä ja millaisilla välineillä puhdistus on tehty. Näin sinulla on esittää kiinteistön isännöitsijälle sekä palotarkastajalle tarvittaessa todistus suoritetusta rasvakanavien nuohouksesta.

Ammattikeittiöiden rasvakanavien puhdistuksissa kohdealueitamme ovat Päijät-Häme, Häme, Helsinki sekä muu pääkaupunkiseutu.