CIRA eli City-Rakentajat
tuo laatua jokaiseen remonttiin.

Remontoinnin ja "pika-asennusten" osaaminen on meillä keskitetty CIRAAN. 

Olemme erikoistuneet palvelemaan nettiarautakaupoja nopeissa pienasennuksissa sekä yksityishenkilöitä huoneistosaneerauksissa. Toteutamme pienet ja suuret remontit ammattitaidolla ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Suunnittelemme, remontoimme, rakennamme ja saneeraamme koteja ja kiinteistöjä toimiviksi ja energiatehokkaiksi tiloiksi, joissa asukkaat viihtyvät vuosia eteenpäin.

Tästä CIRAn sivulle, avautuu uuteen ikkunaan  https://www.cira.fi/

CIRA REMONTIT

Oikein tehty remontti nostaa asunnon ja kiinteistön arvoa.

City-Rakentajat toteuttaa tyylikkäitä huoneistoremontteja asiakkaan toiveet huomioiden. Olipa kyseessä sitten ensiasunto tai perintökiinteistö, teemme kaikki muutostyöt peruskorjauksesta konservointiin. Saat meiltä koko huoneiston pintaremontin tai yksittäisen huoneen, kuten keittiön tai saunan remontin. Muista myös kotitalousvähennys!

Oletko ostanut arvoasunnon sijoitusmielessä? Huolehdimme asunnon alkuperäisen tyylin säilyttämisestä remontin aikana tai luomme tarvittaessa kokonaan uudet pohjaratkaisut muuttamalla huonejärjestystä. Halutessasi siirrämme esimerkiksi saunan tai wc-tilat kokonaan eri kohtaan huoneistoa remontin yhteydessä. Hoidamme myös yhteistyön ja lupa-asiat taloyhtiön kanssa. Lopputuloksena on taidolla toteutettu remontti, joka tuottaa lisäarvoa asunnon omistajille.

Remontoimme asunnoista koteja. Meille on kunnia-asia luoda viihtyisiä huoneistoja, jotka on toteutettu juuri niin kuin asiakas toivoi. Kokenut suunnittelu- ja rakentajatiimimme huolehtii remonttisi kaikista yksityiskohdista. Tilaa meiltä stressitön remonttipaketti!


Nettirautakauppojen palvelut

Hyvä nettirautakaupan asiakas. Kun tilaat tai olet tilannut tuotteen ja asennuspalvelun nettirautakaupasta, me kontaktoimme sinut ja alamme sopia asennusta kanssasi. Tavoitteemme on palvella nopeasti ja varmasti.

Mikäli olet tilannut nettirautakaupasta tuotteen ja palvelun, ja sinulla on kysyttävää, ole ensisijaisesti yhyteydessä lähettämämme linkin kautta, tämän lomakkeen kautta tai toisisjaisesti sähköpostitse.

Palveluihin pääset otsikon linkistä CIRAN sivulle.