Ilmanvaihtokanavien nuohous

Puhdas sisäilma edistää perheesi terveyttä ja viihtyvyyttä. Nyt on aika tilata ilmanvaihtokanavien nuohous ja puhdistus, sillä etenkin talvella vietämme suurimman osan ajasta sisätiloissa.

Nauti puhtaammasta sisäilmasta, tilaa ilmanvaihtokanavien nuohous ja puhdistus. Iv-nuohouksen hinta alkaen 380 €. Pyydä tarjous! Muistathan hyödyntää kotitalousvähennyksen! 

Ilmanvaihtokanaviin kertyy monenlaista epäpuhtautta, kuten pölyä, siitepölyä ja esimerkiksi vilkasliikenteisillä alueilla liikenteen nokea. 

Ilmanvaihtokanavien puhdistuksella varmistat:

  • kiinteistösi (kerrostalot, omakotitalot, rivitalot) puhtaamman ja terveellisemmän sisäilman
  • talon sekä asukkaiden pysyvän terveinä
  • ilmanvaihtolaitteiden käyttöiän pitenemisen
  • kiinteistön paremman paloturvallisuuden.

Ilmanvaihtokanavien nuohouksissa ja puhdistuksissa kohdealueitamme ovat Päijät-Häme, Häme, Helsinki sekä muu pääkaupunkiseutu.

Voit myös jättää alla olevaan viestikenttään lyhyen kuvauksen kiinteistösi laitteista ja koosta sekä puhelinnumerosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä!

Ilmalämpöpumpun pesu

Ilmanvaihtokanavien nuohouksen ja puhdistuksen lisäksi LVI Plansellin huoltomiehet huolehtivat myös ilmalämpöpumppusi puhtaudesta ja toimivuudesta. Ilmalämpöpumpun huoltopesu alkaen 180 €. Klikkaa ja lue lisää.

Ilmanvaihto- ja rasvakanavien nuohous ravintoloille, kaupoille ja teollisuudelle

Taloyhtiöiden ja yksityisasiakkaiden lisäksi teemme ilmanvaihtokanavien, oviverhopuhaltimien ja konvektoreiden puhdistusta kaupoille, kauppakeskuksille sekä teollisuudelle.

LVI Plansell puhdistaa myös ammattikeittiöiden ja ravintoloiden rasvakanavat. Käytössämme on tehokas Lifa Air ilmastointikanavan harjakone, jolla saadaan puhdistettua rasvakanaviin kertynyt lika. Laite soveltuu esimerkiksi suurten ravintoloiden rasvakanavien putsaukseen. Lue lisää ja ota yhteyttä!